ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

January 13, 2015 ecuisinesite - No Comments

 

Έπιπλα κουζίνας ελληνικά και ιταλικά, κουζίνες κλασσικές και μοντέρνες με τεράστια ποικιλία σχεδίων και πορτών (σκληρό ξύλο, βακελίτης, ακρυλικά, πολυμερικά, γυαλιστερές και ματ λάκκες ), ντουλάπες υπνοδωματίων συρόμενες και ανοιγόμενες, dressing rooms, συνθέσεις επίπλων TV, ηλεκτρικές συσκευές και απορροφητήρες, φωτιστικά, εσωτερικά κουφώματα πόρτας και θωρακισμένες πόρτες.

Παρέχουμε,  λοιπόν, όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Έμπειροι και εξειδικευμένοι διακοσμητές γίνονται οι ειδικοί σας σύμβουλοι για το σχεδιασμό και την εργονομία της κουζίνας σας ειδικά, αλλά και όλου του χώρου σας γενικά (σχεδιασμός γυψοσανίδων, επιλογή χρωμάτων για τοίχους και υλικών για επένδυση τοίχων, σχεδιασμός επίπλων μπάνιου, επιλογή πλακιδίων, φωτισμός).

Με τη βοήθεια τους πάντα επιλέγετε χρώματα, πορτάκι, μηχανισμούς, πάγκους και αξεσουάρ. Την τελική εικόνα του χώρου σας τη βλέπετε εν τέλει τρισδιάστατη. Μετά την κατασκευή, εξειδικευμένα συνεργεία, μόνιμοι και όχι εξωτερικοί συνεργάτες, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση με μηχανήματα laser τελευταίας τεχνολογίας.

Η Κολονέλος e cucine3 δίνει έμφαση στις σχεδιαστικά ολοκληρωμένες λύσεις επίπλων κουζίνας και ντουλάπας για κάθε χώρο αξιοποιώντας με τον πιο σωστό τρόπο κάθε εκατοστό.

Με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και πολλές οικονομικές λύσεις η εταιρεία μας βρίσκεται για πολλά χρόνια πολύ ψηλά στην παροχή υπηρεσιών της αγοράς. Δεκαετής εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας καλύπτει όλα μας τα προϊόντα. Όλα τα παραπάνω συντελούν στη συνεχή ανοδική μας πορεία και πετυχαίνουμε τους στόχους μας για διαχρονικότητα και αξιοπιστία.